Roger Akelius valde i jul att dubbla alla gåvor som kommer in till tre organisationer, Sverige för UNHCR var inte en av dem. De valde istället att publicera en annons där man med glimten i ögat letade efter en generös miljardär. Ett dygn senare valde Akelius att, via en kontaktannons i Di,  även dubbla alla gåvor till UNHCR.

En saga som nästan är för bra för att vara sann! Därför bjöd vi in Elin Stråkendal, chef för strategi och tillväxt på Sverige för UNHCR för att höra mer om den här kärleksberättelsen. Hur gick det egentligen till?

I den längre versionen får du även höra om Elins resa med Sverige för UNHCR som tog sin början i februari 2015. Precis innan den stora flyktingvågen nådde Sverige. Hur organisationen arbetar med ett digitalt mindset som hon tycker gör dem mycket snabbfotade.