I början på året fick Henrik reda på att han hade cancer. Från dag ett när han kom in i cancervården så har Cancerfonden varit väldigt närvarande. Lite som vårdens förlängda arm. Både läkarna refererade till Cancerfonden och dessutom blev vi imponerade över alla ställ som återfanns på sjukhusen med folders från Cancerfonden, vars huvudsyfte var information för drabbade, men där även 90-kontot dök upp och såklart också bidrar till insamling.

Det ville vi göra ett avsnitt om när Henrik blev frisk nog. Så nu var det dags! Vi fick därför tag på Helena Torsler Andersson, Leg. Sjuksköterska och sakkunnig onkologi, Cancerfonden. 

Ett fint avsnitt där både Henrik och Helena delar med sig av sina personliga erfarenheter och vi får lära oss mer om hur Cancerfonden jobbar mot sjukvården, drabbade och anhöriga.