Förra Ă„ret gjorde vi ett mycket uppskattat “swish-test” dĂ€r vi swishade till 30 olika organisationer för att se vad som hĂ€nde under efterföljande 6 mĂ„nader. Nu följer vi upp det med ett mĂ„nadsgivartest, dĂ€r vi i januari 2023 blev mĂ„nadsgivare till 13 olika insamlingsorganisationer för fram till jul dokumentera vad vi fick för uppföljning.

Testet bestod i huvuddrag av tre olika delar:
1. Hur var processen för att signa upp sig som mÄnadsgivare?
2. Vad bemöts jag av i tacket?
3. Hur kommunicerar man med mig som mÄnadsgivare löpande?

Organisationer som vi följde i testet: Act Svenska Kyrkan, Cancerfonden, Friends, HjÀrnfonden, HjÀrt-lungdfonden, Hundstallet, Islamic relief, LÀkare utan grÀnser, Naturskyddsföreningen, Röda Korset, Stockholm Stadsmission, UNHCR, WWF.

I det hÀr avsnittet sammanfattar vi testet och resonerar kring vÄra upplevelser. Vill du veta mer om testet? Hör av dig till oss!